Başakşehir - Beşiktaş - Süper Lig: Medipol Başakşehir: 0 - Beşiktaş: 1 (İlk yarı)

Başakşehir - Beşiktaş - Süper Lig: Medipol Başakşehir: 0 - Beşiktaş: 1 (İlk yarı). Adebayor, emre, mossoro (medipol başakşehir), tosic (beşiktaş). Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'in konuğu oldu. Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı.

Başakşehir ve beşiktaş ilk 11'leri. Medipol başakşehir, beşiktaş yenilgisi ile süper lig'de 13 maç sonra sahadan üzgün ayrıldı. Beşiktaş'ın başakşehir'e süper lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak. 61 hasan ali kaldırım, dk.

Spor yazarlarından Başakşehir - Beşiktaş maçı ...
Spor yazarlarından Başakşehir - Beşiktaş maçı ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Medipol başakşehir 53 puana yükselirken, beşiktaş 4. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 11. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Başakşehir ve beşiktaş ilk 11'leri. Başakşehir, 61 puanla liderliğini sürdürürken, puanını 53'e yükselten beşiktaş, üçüncü sırada yer aldı. Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı.

Başakşehir beşiktaş maçı özeti ve golleri için doğru adrestesiniz.

Spor toto süper lig'in 29. Haftasında medipol başakşehir'e konuk oldu. İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Medipol başakşehir, beşiktaş yenilgisi ile süper lig'de 13 maç sonra sahadan üzgün ayrıldı. Başakşehir beşiktaş maçı özeti ve golleri için doğru adrestesiniz. Maç öncesi iki takım teknik direktörünün lösemili çocuklara dikkat çekmek için verdikleri poz ise günün karesiydi. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın başakşehir'e süper lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. İşte maçın önemli anları ve statta maçı izlemeye gelen güzeller. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Spor toto süper lig'in 26.

Spor toto süper lig'in 26. Haftanın açılış maçında beşiktaş bu akşam deplasmanda başakşehir'e konuk oldu. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak. Başakşehir beşiktaş özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i 3 golle geçti
Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i 3 golle geçti from cdnuploads.aa.com.tr
Başakşehir, 61 puanla liderliğini sürdürürken, puanını 53'e yükselten beşiktaş, üçüncü sırada yer aldı. İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti. Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Spor toto süper lig'in 26. Spor toto süper lig'in 30. Medipol başakşehir, beşiktaş yenilgisi ile süper lig'de 13 maç sonra sahadan üzgün ayrıldı. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı.

Haftasında medipol başakşehir'e konuk oldu. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Başakşehirli futbolcular kırmızı kart beklerken faul beşiktaş lehine çalındı. Beşiktaş ise 50 puanda kaldı ve ağır bir yara aldı. Beşiktaş'ın başakşehir'e süper lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. Başakşehir beşiktaş maçı özeti ve golleri için doğru adrestesiniz. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Başakşehir beşiktaş özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 11. Spor toto süper lig'in 26.

Spor toto süper lig'in 26. Haftanın açılış maçında beşiktaş bu akşam deplasmanda başakşehir'e konuk oldu. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Süper lig'in 5.haftasında oynanan beşiktaş başakşehir karşılaşmasında 2 gol sesi çıktı.

Başakşehir- Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta?
Başakşehir- Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? from www.gunboyugazetesi.com.tr
Sezonun ilk dört maçında 1 puan toplayabilen medipol başakşehir, son 4 müsabakasını kazanarak 13 puana ulaştı. Spor toto süper lig'in 29. Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi. Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir beşiktaş özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Beşiktaş'ın başakşehir'e süper lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. Medel, babel, adriano, tosic (beşiktaş), elia, clichy, adebayor (medipol başakşehir).

Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi.

Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi. 61 hasan ali kaldırım, dk. Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi. Başakşehir beşiktaş maçı özeti ve golleri için doğru adrestesiniz. Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Medipol başakşehir, beşiktaş yenilgisi ile süper lig'de 13 maç sonra sahadan üzgün ayrıldı. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Spor toto süper lig'in 26. Beşiktaş ise 50 puanda kaldı ve ağır bir yara aldı. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor.

Post a Comment

Previous Post Next Post